Rólunk

A Café René már több mint 25 éve készít kiváló minőségű kávét. Tevékenysége komplett gyártó eljárás, ami a legkülönlegesebb termővidékek zöld kávéinak megkeresésével, gondos válogatásával, lekötésével és beszerzésévelkezdődik. A feldolgozás a pörköléssel, azt követően a különféle terméktípusoknak megfelelő keveréssel, majd az őrléssel és kiszereléssel folytatódik. Végezetül a folyamat a minőséget megőrző csomagolással fejeződik be. Hogy mindezek tökéletesen működjenek, a Café René saját, igen nagy pörkölő és csomagoló kapacitást épített fel napjaink elérhető legkorszerűbb gépeivel. Utóbbiaknak köszönhetően a hatékony gyártás eredményeképpen termékeinket kategóriájukhoz képest igen kedvező áron tudjuk adni!

Az évek során sikerült igen jól képzett és tapasztalt szakemberek harmonikusan együttműködő csapatát felépíteni. Ez a csapat követi az aktuális piaci trendeket, megvalósít és bevezet minden új kényelmes és könnyű adagolású kávé-rendszert. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően, kínálatunk nagy részét az egy adagos, és nem mindennapi módon egyenként csomagolt termékek adják, mint a NESPRESSO® kávéfőzőkkel kompatibilis kávékapszulák és a Senseo® kávéfőzőkkel kompatibilis kávépárnák. Utóbbiakból olyan kávémix párnákat is ajánlunk, amelyek cappuccino készítésre alkalmasak. Mindkét esetben arra törekedtünk, hogy a legszélesebb igényeket, a legkülönfélébb ízléseket is ki tudjuk szolgálni. Ezt nemcsak a világ szinte minden tájáról, az arra érdemes kávéültetvényekről származó sokféle babkávé használatával értük el, hanem azok pörkölésének változatosságával is. Mindezek eredménye ízekben, intenzitásban sokszínű választék, élénkítő vagy akár koffeinmentes megoldásban - ezért méltán hisszük, hogy közülük bárki megtalálja kedvencét!

Kínálunk különféle valódi szemes kávét, kizárólag 100% arabica fajtákból, köztük organikus (bio) termesztésűeket is. Ezzel a frissen őrölt kávé szerelmeseinek szeretnénk kedvezni, akik a „hagyományos” kávéfőzés valamelyikét részesítik előnyben. Természetesen a vendéglátásban tevékenykedők, az éttermek, kávézók és hotelek számára is értékes alternatívát jelentenek az 1kg-os kiszerelésű, páratlan minőségű kávék. Akármelyik kávéból készült termékünket választják, az a legkitűnőbb alapot adja az erős espresso-tól a tejes specialitások valamelyikéig, bármely nagyszerű italhoz.

Cégünk a pazar kávé kínálat mellett kivételesen széles és változatos tea választékkal is rendelkezik. Teáink a René és Celmar Tea márkanév alatt jutnak el fogyasztóinkhoz. A Café René különböző fajtájú, prémium kategóriájú teái a világ minden értékes teatermelő vidékéről származó, gondosan válogatott alapanyagból készülnek. Nem a gyakorta olcsón árult törmelék, hanem nagy odafigyeléssel, a növények értékes és hibátlan részeiből készített, a természetes tea igazi élvezetét nyújtó portéka. Fekete-és zöld teákból, gyógynövényekből és gyümölcsökből készült, speciális Piramis filterekbe töltött, exkluzív csomagolású termékekről beszélünk. A piramis formájú filterek előnye, hogy áztatáskor a növényi részeknek még a megduzzadást követően is elegendő helye van, hogy a víz kellőképpen átjárja azokat. Csak így lehet elérni, hogy az értékes hatóanyagok és az élvezetes aroma megfelelően kioldódjanak. Ezek érdekében a filterek természetesen nem tartalmaznak fémet.

Az értékesítés nem csak Európában folyik, hanem a világ sok más országában is elérhető a René és a Celmar brand – most már Magyarországon is. Mi azt reméljük, hogy mindannyiunk örömére.